Logo Dier en Dokter
Hondenschool Amthos Logo

Aanbieding Dier en Dokter

Dierenartsenpraktijk Dier en Dokter heeft voor betalende leden van Hondenschool Amthos een mooie aanbieding*.
Let op: deze aanbieding is niet geldig bij het volgen van privélessen.
Schrijf je hieronder in bij Dier en Dokter. Na ontvangst van het formulier krijg je als welkom een gratis kennismakingsconsult met gezondheidcheck van je dier. Dit gesprek dien je binnen 2 weken na insturen in te plannen bij Dier en Dokter. Bovendien krijg je voortaan op alle behandelingen standaard 10% korting (m.u.v. voeding).

*Er wordt altijd gecontroleerd of je lid bent bij Hondenschool Amthos.

Amthos en Dier en Dokter: topcombinatie voor uw hond

Van harte welkom bij Dier en Dokter. Onze vier praktijken in Mierlo, Helmond en Eindhoven (Hoogstraat en Stratum) zijn volledig gespecialiseerd in de zorg voor gezelschapsdieren. Daar ligt ons hart. Daardoor kunnen we uw hond (en andere huisdieren) ook de meest liefdevolle zorg bieden in een prettige, persoonlijke sfeer. Een dierenleven lang. Net als in onze naam staat uw dier bij Dier en Dokter altijd voorop.

Kennis, ervaring én de modernste apparatuur

De ‘dokters’ van Dier en Dokter bieden hoogstaande diergeneeskunde en volgen hiervoor steeds de nieuwste nascholingscursussen op deelgebieden. Zo blijven we uw dier de beste zorg bieden. Ook op het gebied van bijvoorbeeld orthopedie en sportblessures bij honden. Daarvoor hebben we de kennis, ervaring én de modernste apparatuur in huis én werken we nauw samen met het Evidensia Dierenziekenhuis in Geldrop.

Samenwerking met Amthos

Met wie we ook nauw samenwerken, is hondenschool Amthos. Daardoor mogen we u als klant van Amthos een speciaal aanbod doen: als u zich via Amthos inschrijft in een van onze praktijken, dan krijgt u binnen 2 weken na inschrijving als welkom een gratis kennismakingsconsult met gezondheidcheck van uw dier. Bovendien krijgt u voortaan op alle behandelingen standaard 10% korting (m.u.v. voeding).

Zo meldt u zich aan

Geïnteresseerd? U kunt uw dier heel makkelijk aanmelden in een van onze praktijken door onderstaand formulier in te vullen.

 

Inschrijfformulier Dier en Dokter

  • Bij welke praktijk zou u zich graag willen registreren?

  • Gegevens hond

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Contactinformatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trainingsmateriaal

Kijk voor trainingsmateriaal en andere benodigdheden voor je hond eens op www.amthos.nl