Behendigheid

Wanneer je hond 1 jaar en uitgegroeid is, èn wanneer hij los kan volgen en de commando’s “zit’, “blijf”, “hier” kent, kun je deelnemen aan de cursus Behendigheid (ook wel Agility genoemd).

Behendigheid is een actieve sport waarbij de hond op jouw aanwijzingen allerlei hindernissen moet nemen die in een parcours staan. Zo springt hij over hindernissen, gaat door een tunnel, klimt over een schutting, loopt over een wip enzovoorts.
Niet alleen de hond komt hierin flink in beweging, maar ook jij als baasje!

We nemen we eerst de tijd om jouw hond de toestellen aan te leren. Wanneer de hond de toestellen voldoende kent, dan wordt er begonnen met het lopen van parcoursjes.
Dit gebeurt groepsgewijs.

Een paar keer per jaar worden er vriendschappelijke wedstrijden georganiseerd. Als je het leuk vindt mag je daar aan deelnemen!

Behendigheid wordt gegeven op maandag- en dinsdagavond.

 

 

Cursusprijs:

€ 70,00 voor 12 lessen/weken à 60 minuten.

Contactgegevens

Heb je vragen of wil je een keertje komen kijken of onze hondenschool bij jou en je hond past? Neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens. 
Als je wilt weten of we een plekje voor je vrij hebben voor de cursus naar jouw keuze, dan verzoeken wij je om het aanmeldingsformulier via deze site in te vullen. Wij geven je dan z.s.m. antwoord.

hondenschool@amthos.nl

Voor antwoorden op alle vragen over cursussen, wachtlijsten en privélessen kunt je ons via het contactformulier of telefonisch bereiken op: 06-50535615. We proberen op werkdagen binnen 48 uur te antwoorden.