Aanmelden

Doe mee!

Aanmeldingsformulier

Ben je enthousiast geworden over een van onze cursussen dan kun je je met onderstaand aanmeldingsformulier aanmelden. Na het invullen van dit formulier zijn je gegevens bij ons bekend voor de volgende cursusreeks. Voor aanvang van de nieuwe cursusreeks laten we weten of we plaats hebben voor jou en je hond.

Omdat we in kleine groepen les geven, hebben we helaas regelmatig een wachtlijst en kunnen we niet iedereen plaatsen

Wij vragen vóór de eerste cursus die je volgt, inzage in het entingsboekje van je hond, omdat wij willen dat je hond tegen kennelhoest geënt is voordat je deelneemt aan een cursus op onze hondenschool.

  • GEGEVENS CURSIST

  • GEGEVENS HOND

  • DD slash MM slash JJJJ
  • CURSUS

    * Voorwaarden cursus Behendigheid: de hond moet minimaal 1 jaar oud zijn, goed luisteren en moet los kunnen lopen.
  • LET OP:

    Na aanmelding loopt alle communicatie via email. Wij vragen u daarom uw mailbox (en spam) goed in de gaten te houden. Alle correspondentie over het wel/niet starten met een cursus wordt alleen via mail doorgegeven. Aanmeldingen komen automatisch op volgorde van binnenkomst op onze wachtlijst, u hoeft daar verder niets voor te doen. Een eventuele reactie van ons proberen we binnen 7 dagen naar u te mailen. Heeft u vragen, mail dan naar hondenschool@amthos.nl.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanbieding Dier en Dokter

Dierenartsenpraktijk Dier en Dokter heeft voor betalende leden (niet geldig bij het volgen van privélessen) van Hondenschool Amthos een mooie aanbieding*.
Je krijgt een gratis kennismakingsconsult met gezondheidcheck van je dier als je binnen 2 weken na aanmelding via dit formulier langskomt.
Bovendien krijgt je voortaan op alle behandelingen standaard 10% korting (m.u.v. voeding).

Om de korting te kunnen krijgen moet je aan de volgende eisen voldoen:
1. Eerst onderstaand formulier invullen (klik op logo Dier en Dokter), dit formulier zetten wij zelf door naar Dier en Dokter
2. BETALEND cursist zijn bij onze hondenschool, pas als je het cursusgeld hebt betaald, heb je recht op de korting, of anders in overleg met ons
3. Wij moeten in bezit zijn van een ingevuld formulier voordat je recht hebt op korting, dus niet zelf bij Dier en Dokter vragen naar de korting

 

Logo Dier en Dokter

*Er wordt altijd gecontroleerd of je lid bent bij Hondenschool Amthos.

Contactgegevens

Heb je vragen of wil je een keertje komen kijken of onze hondenschool bij jou en je hond past? Neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens.
Als je wilt weten of we een plekje voor je vrij hebben voor de cursus naar jouw keuze, dan verzoeken wij je om het aanmeldingsformulier via deze site in te vullen. Wij geven je dan z.s.m. antwoord.

Trainingsmateriaal

Kijk voor trainingsmateriaal en andere benodigdheden voor je hond eens op www.amthos.nl